Vamp! Extreme Mascara - PUPA Milano
Vamp! Extreme Mascara
369,00 Kč

Vamp! Extreme Mascara

Kultovní řasenka značky Pupa v extrémní verzi. Okamžitý extrémní objem. Efekt velkoleposti.

12 ml / 0.40 fl oz / 040127010

369,00 Kč
 
1

Řasenka zvětšující objem, která je revoluční co do výsledků, tak do receptury, posiluje okamžitý efekt mimořádnosti. Vaše řasy jsou úžasně objemné a intenzivní již od prvního tahu kartáčkem. 
Textura je vysoce pigmentovaná, fluidní a dokonale přilne. Na řasy vykonává „efekt bez zatížení“. „Zvlněný“ kartáček s dvojím profilem vyvinutý společností Pupa, pojme maximální množství produktu a umožňuje velkorysé, okamžité a rovnoměrné nanášení.

S nízkým rizikem alergií
Oftalmologicky testováno
Bez parabenů
Vhodná pro citlivé oči a nositelky kontaktních čoček
Vyrobeno v Itálii

6M

Kombinace vosků s vysokým restrukturalizačním účinkem a rosolovitá vodná fáze specifických složek zabalí a posílí řasy, činí je hustší od prvního nanesení.
Vysoká koncentrace pigmentů obaluje řasy sytou černou barvou. Polymery nejnovější generace zajišťují pružnost a přilnavost, takže je výsledek bezchybný a komfortní. Bez rozmazávání.

S nízkým rizikem alergií
Oftalmologicky testováno
Bez parabenů
Vhodná pro citlivé oči a nositelky kontaktních čoček. 

Začněte od linie řas a česejte je klikatým „cik-cak“ pohybem až ke konečkům. Pro závěrečnou úpravu použijte hrot aplikátoru svisle vůči řasám, abyste zachytila i ty nejkratší.

Seznam přísad je pravidelně aktualizován. Věnujte přesto, prosím, pozornost informaci o složení, uvedené na obalech.

INGREDIENTS:

AQUA (WATER),SYNTHETIC BEESWAX,GLYCERYL STEARATE,ACACIA SENEGAL GUM,COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX,STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER,C18-36 ACID TRIGLYCERIDE,STEARIC ACID,TRIETHANOLAMINE,PALMITIC ACID,BUTYLENE GLYCOL,OZOKERITE,HYDROGENATED VEGETABLE OIL,CAPRYLYL GLYCOL,SODIUM DEHYDROACETATE,1,2-HEXANEDIOL,HYDROXYETHYLCELLULOSE,STEARYL STEARATE,POLYESTER-5,PVP,PHENOXYETHANOL,SODIUM LAURETH-12 SULFATE,LAURETH-4,C11-15 PARETH-7,TROPOLONE,POTASSIUM SORBATE,TETRASODIUM EDTA,DISODIUM PHOSPHATE,POLYSORBATE 60,SODIUM PHOSPHATE,CI 77499 (IRON OXIDES),CI 77266 (NANO) (BLACK 2)
 

[Ljava.lang.String;@449e92a2